doorgangsbewijs

Doorgangsbewijs voertuigen? 
Via onderstaande formulieren kan je een doorgangsbewijs aanvragen.
Er zijn verschillende soorten doorgangsbewijzen. In de periode tussen 14 mei en 29 mei zijn er op variërende momenten verkeersmaatregelen en/of parkeerverboden van kracht. 
Op 24 mei zal de historische binnenstad volledig verkeersvrij zijn. De toegang is daar enkel voor voetgangers en dat vanaf 10 uur 's morgens tot ongeveer 20 uur 's avonds. 

De stad voorziet een omleiding voor vrachtverkeer en voertuigen die Dendermonde en de Ros Beiaardommegang niet als eindbestemming hebben.
Wie om gemotiveerde reden toch de verkeersluwe zone wenst te betreden met een voertuig kan een aanvraag indienen voor ontvangst van een doorgangsbewijs. Deze doorgangsbewijzen moeten gemotiveerd worden en zijn niet bedoeld voor bezoekers aan de Ros Beiaardommegang. Bezoekers informeren zich voor het bepalen van de route bij voorkeur via https://www.rosbeiaard.be/mobiliteit 

Particulier georganiseerd busvervoer voor bezoekers van de Ros Beiaardommegang dient zich vooraf te registreren via www.rosbeiaard.be/groepsvervoer 

Doorgangsbewijs bezoekers Grote Markt? 
Op 23 mei vanaf 18 uur 's avonds en op 24 mei 2020 vanaf 10 uur 's morgens, zal de Grote Markt van Dendermonde bijkomend ook afgesloten zijn voor voetgangers die niet over een geldig toegangsbewijs beschikken. 
Wie om gemotiveerde reden toch een particuliere woning op de Grote Markt wenst te betreden kan een aanvraag indienen voor ontvangst van een doorgangsbewijs. 
Horecazaken op de Grote Markt krijgen vooraf doorgangsbewijzen (polsbandjes) die ze aan hun klanten dienen te bezorgen.

Algemene info
De aanvraag van een doorgangsbewijs biedt geen automatische garantie op de effectieve ontvangst van een doorgangsbewijs. 

De organisatie en betrokken diensten evalueren elke aanvraag afzonderlijk.
U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw aanvraag via mail.  

Meer info?

Rosbeiaard

Contact

Ros Beiaardcomité vzw

Gebouw
Stadhuis
Adres
Grote Markt9200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-21 39 56
E-mail
Contactformulier
Contactformulier