FAQ • veelgestelde vragen

De Ros Beiaardkoorts stijgt en dat brengt prangende vragen met zich mee.

Hieronder verzamelen we de meest frequente onderwerpen en verwijzen je door naar hun webpagina's met meer duiding.

Onze website en deze lijst worden systematisch verder aangevuld met de nieuwste informatie. Neem dus regelmatig een kijkje!

COVID-19

Door van de aanhoudende onzekerheid over de omvang en de duur van de coronacrisis, is het onmogelijk om de Ros Beiaardommegang te laten uitgaan zoals voorzien. Daarom werd een nieuwe datum geprikt voor de Ros Beiaardommegang: 30 mei 2021. Lees meer.

Communicatie

Nieuwsbrief inschrijving

Logo gebruiksrecht

Drukwerken

4Kids

Souvenirs

Kaartenverkoop

De Ommegang is een gratis en vrij toegankelijk evenement. Je hebt geen ticket nodig om naar de stoet te komen kijken. Lees meer

Ommegang

Scenario

Parcours

Mobiliteit

De Ommegang hanteert het STOP-principe: stappers, trappers en pendelaars zijn prioritair in ons mobiliteitsplan, met zo'n 10.000 bewaakte fietsparkings en gratis busvervoer, van en naar Dendermonde op 30 mei 2021. We raden iedereen ten zeerste aan om maximaal gebruik te maken van de fiets of het openbaar vervoer. 

Duurzaamheid

De Ommegang streeft ernaar een afvalarm evenement te zijn met o.a. 100% hernieuwbare energie, herbruikbare bekers en een verantwoord drank- en voedingsaanbod. Meer info volgt.

Pers

Accreditatie-aanvraag

Logo gebruiksrecht

Participatie

Alle figurantenrollen zijn reeds ingenomen. Het Ros Beiaardcomité is nog uitsluitend op zoek naar vrijwilligersgroepen van minstens 30 personen. Interesse? Contacteer ons!


Geen antwoord op je vraag gevonden? Contacteer ons!

Meer info?

Rosbeiaard

Contact

Ros Beiaardcomité vzw

Gebouw
Stadhuis
Adres
Grote Markt9200 Dendermonde
Plan
Wegbeschrijving
Tel.
052-21 39 56
E-mail
Contactformulier
Contactformulier